26 October 2023

WE Fashion x brandwebbing winnen de Gouden Cross Media Award!

Gouden Cross Media Award

De kers op de taart van een jarenlange samenwerking: samen met WE Fashion hebben we de gouden Cross Media Award in de wacht gesleept voor de impactvolle crossmediale WE DO-campagne! 

Uit het juryrapport: “Op verbluffend slimme wijze werd het beste uit alle ingezette kanalen gehaald met een optimale funnel en onvermijdelijk klinkende resultaten voor WE Fashion als gevolg. In de categorie Cross Media Case, waarvoor traditioneel altijd veel cases worden ingestuurd, wint WE Fashion GOUD!"

WE Fashion heeft succesvol ingehaakt op een scherp inzicht; de explose aan inhaalhuwelijken na Corona. Met een verwachting van 100.000 bruidsparen en een potentieel bereik van tien tot twaalf miljoen bruiloftsgasten, zag WE Fashion volop business-kansen.

Yes WE do! 

Met een gelaagde crossmediale mediastrategie van TV tot OOH en van Branded content tot Pinterest zijn we erin geslaagd om klinkende resultaten neer te zetten;

  • De associatie van WE Fashion als aanbieder van ‘wedding outfits’, welke voor de campagne nauwelijks aan WE werd gekoppeld, is na de campagne significant gestegen (index 122)
  • +7% merkimago waarden verbetering  
  • Op 1 op de 10 bruiloften is er een WE Fashion outfit gedragen!
  • Additionele bruto omzet stijging met een index van 145

Dit succes bevestigt de kracht van langdurige samenwerking én de brandwebbing way of working: slimme inzichten en learnings van elke campagne nemen we al jaren mee naar de volgende. We zijn trots op de lange relaties met onze klanten.

Benieuwd naar de volledige campagne? Lees hem hier!

Lennart Morselt

Media Director